Over Vakantiestunt B.V.

Algemene Informatie


Algemene Informatie Aanbiedingreizen.nl

Aanbiedingreizen.nl is gespecialiseerd van lastminute zonvakantie’s tot speciaal samengestelde groepsreizen, rondreizen, duikexpedities, safari’s en cultuurreizen, u vindt het op Aanbiedingreizen.nl. Aanbiedingreizen.nl maakt met veel plezier een offerte voor uw reis op maat!
Aanbiedingreizen.nl werkt in samenwerking met diverse vooraanstaande ANVR/SGR reisorganisaties. De website wordt dagelijks ververst met de mooiste vakantiereizen, de goedkoopste aanbiedingen en de voordeligste lastminutes.

Aanbiedingreizen.nl is onderdeel van Vakantiestunt B.V.
Vakantiestunt B.V. is vele jaren geleden opgericht als reisbureau gespecialiseerd in het organiseren van duikreizen. Inmiddels is Vakantiestunt B.V. uitgegroeid tot internetreisbureau, voornamelijk gespecialiseerd in wederverkoop van vakantiereizen van diverse vooraanstaande reisorganisaties.
Daarnaast organiseert Vakantiestunt B.V. o.a. onder de handelsnaam Duikreizen nog steeds enkele op maat samengestelde duikexpedities (kijk voor meer informatie op: www.duikreizen.nl)

Voor uw en onze zekerheid is Vakantiestunt B.V. (en daar vallen ook alle geboekte reizen via Aanbiedingreizen.nl onder) aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR 4897) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.


Boeken kan 24 uur per dag en 7 dagen per week online.

Telefonisch kunt u uiteraard ook bij ons terecht, wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-20.00 en op zaterdag van 10.00-16.00. Op zon- en feestdagen zijn wij telefonisch niet bereikbaar.


Uw boeking

U kunt op onze internetsite informatie opvragen over de accommodatie van uw voorkeur. Op de betreffende pagina kunt u met de knop 'boek' doorgaan naar het boekingsformulier.

Het is heel belangrijk dat u de gevraagde gegevens in het boekingsformulier nauwkeurig invult, want deze gegevens worden ook vermeld op uw tickets.

Als u het boekingsformulier geheel heeft doorlopen, wordt het naar ons verstuurd en heeft u officieel een reis geboekt. Nadat wij uw boeking hebben ontvangen, sturen wij u zo spoedig mogelijk een boekingsbevestiging per e-mail of reguliere post met alle informatie over uw persoonlijke gegevens en de door u geboekte reis.


Contact Aanbiedingreizen.nl:

Vakantiestunt B.V.
De Boelelaan 771
1082 RM Amsterdam

T: 0900-0977 (18ct. per min.)
T: +3238081021 (Belgiƫ)
E: info@vakantiestunt.nl, info@duikreizen.nl
www.VakantieStunt.nl

Bankgegevens Aanbiedingreizen.nl:

Rabobank:
IBAN: NL27RABO0334487773
BIC: RABONL2U

ING: ING IBAN: NL97 INGB 0006 3010 43
BIC: INGBNL2A