Curacao

Curacao

Curacao is het meest veelzijdige eiland van de Caribbean. Winkelen of uitgaan in het altijd bruisende Willemstad. Het kan allemaal in een van de mooiste steden van de Caribbean. Of wat dacht u van een Caribisch feest bezoeken bij een van de fraai gerestaureerde koloniale landhuizen of heerlijk luieren aan een pittoreske baai. Golfen op het golfcomplex Blue Bay is ook mogelijk. En natuurlijk op het strand genieten van een exotische cocktail. Op Curacao kan het allemaal! Vlieg tevens comfortabel en rechtstreeks met KLM naar Curacao. Geniet van het leven, geniet van Curacao!

Algemeen

Curacao is het meest veelzijdige eiland van de Caribbean. Winkelen of uitgaan in het altijd bruisende Willemstad. Een Caraibisch feest bezoeken bij een van de fraai gerestaureerde koloniale landhuizen. Heerlijk luieren aan een pittoreske baai. Golfen op het golfcomplex Blue Bay. Op het strand genieten van een exoitische cocktail. Op Curacao kan het allemaal. Tevens vliegt u comfortabel en rechtstreeks met KLM. Geniet van het leven, geniet van Curacao! Willemstad is een van de mooiste steden van de Caribbean. U vindt er prachtig gerestaureerde historische gebouwen, pittoreske oud hollandse geveltjes en vele culturele bezienswaardigheden. Maar ook de natuurliefhebbers zullen zich op Curacao geen moment vervelen. Het eiland heeft meer dan 500 soorten planten en bomen. In het Christoffelpark krijgt u een goed beeld van de unieke flora en fauna. Na zonsondergang is het party timeop Curacao. Laat u meevoeren op de swingende tonen van een lokale muziekgroep en geniet van de Caribbean op zijn best.

Ligging en oppervlakte

Het eiland behoort tot de benedenwindse eilanden en ligt voor de kust van Venezuela. Curacao is 63 km lang en op het breedste punt 11 km breed.

Staatkundig

Behorend bij de Nederlandse Antlillen van het Koninkrijk der Nederlanden.

Hoofdstad

Willemstad

Taal

De officiele taal is Nederlands, maar de voertaal is Papiamentu. De meeste bewoners spreken ook Engels of Spaans.

Munteenheid

De officiele valuta is de Antilaanse gulden. Amerikaanse dollars worden vrijwel overal als betaalmiddel geaccepteerd.

Reisinformatie

U vliegt vertrouwd met KLM of ArkeFly vanaf Amsterdam. Onze prijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse, mocht deze klasse vol zitten dan kunt u eventueel een hogere klasse inboeken tegen een toeslag.

Tijdsverschil

Zomertijd: 6 uur vroeger. Wintertijd: 5 uur vroeger.

Voltage:

110 Volt het gebruik van een adapter wordt aanbevolen.

Vaccinaties

Geen.

Reisdocumenten

Geldig paspoort

Arke Fly

Bij Arke Fly is Economy Class onder verdeeld in 3 klasses X, U en T-klasse.

X-klasse

Indien u tijdig boekt, dan heeft u maar liefst Eur 96,- per persoon (Eur 48,- per persoon per enkele reis) voordeel op de standaarklasse (T-klasse). Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit speciale tarief (X-klasse), de prijzen in de brochures van Holland International en onze website zijn op de X-klasse (voordeelklasse) gebaseerd.

U-klasse

Indien de voordelklasse (X-klasse) is uitverkocht, dan kunt u boeken voor de U-klasse. Indien u boekt in deze klasse dan heeft u maar liefst Eur 48,- per persoon (Eur 24,- per persoon per enkele reis) voordeel op de standaard klasse (T-klasse). De toeslag t.o.v. de gepubliceerde prijzen (op basis van X-klasse) voor deze U-klasse is Eur 24,- per persoon per enkele reis.

T-klasse

Indien zowel de voordeelklasse (X-klasse) als de U-klasse is uitverkocht (zoals bij uw boeking), dan kunt u boeken voor de standaard T-klasse (Economy Class). De toeslag t.o.v. de gepubliceerde prijzen (op basis van de X-klasse) voor deze T-klasse is Eur 48,- per persoon per enkele reis.

Brandstoftoeslag

Per 1 mei 2007 wordt er bij boeking Eur 50,- per persoon Brandstoftoeslag in rekening gebracht.

Milieu Ecotax

Voor reizen met vertrek vanaf 01 juli wordt er een ecotax toeslag berekend van 45 euro per persoon.Curacao (55 Aanbiedingen)

Floris Suite Hotel
***

Curacao - Curacao - Jan Thiel Baai
Vanaf het moment dat u aankomt bij Floris Suite Hotel ervaart u direct de unieke ambiance en sfeer. Floris Suite Hotel is een hotel alleen voor volwassenen en beschikt ov...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Curinjo Resort
***

Curacao - Curacao - Jan Thiel Baai
In het kleinschalige Curinjo Resort heerst een leuke en gezellige sfeer en heeft een centrale ligging. Op een paar minuten rijden vindt u Mambo Beach, Papagayo Beach en d...
 • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
 • Luchthavenbelasting
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Kunuku Aqua Resort
Curacao - Curacao - Jan Thiel Baai
Het voelt alsof je thuiskomt. De luxe kamers en ruime appartementen van het 4-sterren aparthotel Kunuku Aqua Resort bieden een heerlijk onderkomen voor een relaxte vakant...
 • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
 • Luchthavenbelasting
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Duikvakantie Curacao (2 Aanbiedingen)
Leren duiken Curacao Livingstone Jan Thiel
****

Curacao - Duikvakantie Curacao - Leren duiken Curacao
Curacao is een ideale bestemming voor iedereen die een heerlijke vakantie wil combineren met leren duiken. Vanwege de mooie onderwaterwereld, de rustige wateren en makkel...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Livingstone Jan Thiel Resort incl 10 duiken
****

Curacao - Duikvakantie Curacao - Leren duiken Curacao
Een perfecte locatie om even heerlijk te relaxen en de omgeving te verkennen, boven en onder water. Samen met duikcentrum van de Ven maakt u 10 begeleide duiken, zij wete...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma
© Copyright 2008-2023  aanbiedingreizen.nl
v2.0190521