Invisa Es Pla Afbeelding Invisa Es Pla
Invisa Es Pla ***
Bestemming: Ibiza - San Antonio

Invisa Es Pla

***

Invisa Es Pla is alleen voor volwassenen en is perfect gelegen aan de San Antonio, op slechts een paar meter van de zee en de baai van San Antonio in te voeren. Het complex biedt u een locatie in een rustige omgeving, maar tegelijkertijd de nabijheid en gemakkelijke toegang tot het centrum van de stad, waar u kunt genieten van de winkels en uitgaansgelegenheden.

Hotel o.b.v. Logies ontbijtDit hotel is alleen voor volwassenen en is perfect gelegen aan de San Antonio, op slechts een paar meter van de zee en de baai van San Antonio in te voeren.

Ligging

Het complex biedt u een locatie in een rustige omgeving, maar tegelijkertijd de nabijheid en gemakkelijke toegang tot het centrum van de stad, waar u kunt genieten van de winkels en uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten van het hotel

Er is een wekelijks entertainmentprogramma voor uw plezier. Het restaurant serveert ontbijt, lunch en themadiners. Onbeperkt brunch is van 08:00 tot 14:00 uur en bestaat uit een gevarieerd menu en een scala aan drankjes.

Uw hotelkamer

De kamers zijn uitgerust met een terras, met uitzicht op de grote tuin, zwembad en sportfaciliteiten, die allemaal garant voor een ontspannen verblijf.

Verzorging

U verblijft in Invisa Es Pla op basis van logies & ontbijtLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Invisa Es Pla 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  aanbiedingreizen.nl
v2.0190521