Atalaya Bosque Afbeelding Atalaya Bosque
Atalaya Bosque
Bestemming: Mallorca - Paguera

Atalaya Bosque


Het Atalaya Bos wordt in hoge deel Paguera, verwijderd van het lawaai om te kunnen genieten van een paar ontspannen en aangename vakantie. De appartementen liggen op slechts 700 meter van het strand van Paguera en op 350m van het centrum, een stad met smalle straatjes, waar te vinden de winkels, bars en restaurants.

Hotel o.b.v. LogiesAlgemeen

Het Atalaya Bos wordt in hoge deel Paguera, verwijderd van het lawaai om te kunnen genieten van een paar ontspannen en aangename vakantie. De appartementen liggen op slechts 700 meter van het strand van Paguera en op 350m van het centrum, een stad met smalle straatjes, waar te vinden de winkels, bars en restaurants.

Faciliteiten

De geanimeerde (geinspireerd) stad van de Heilige Ponsa is tot op zekere 5km. Alleen zijn er 19 appartementen in het Atalaya Bos thatthey een dienst van hoge kwaliteit te bieden gepersonaliseerde. De appartementen hebben een zwembad en een gescheiden voor de kinderen, een snackbar in het zwembad en een mini-supermarkt. De meest nabijgelegen gebied van golf is slechts 3 km.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Atalaya Bosque 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  aanbiedingreizen.nl
v2.0190521